R en P Installatietechniek

over R en P

R&P Installatietechniek staat voor Ruud en Peter Installatietechniek. Na jarenlang (28 jaar) samen voor dezelfde werkgevers in de E en W- Installatietechniek en bliksembeveiliging gewerkt te hebben zijn wij in maart 2011 voor ons zelf begonnen. Wij verhuren ons aan bedrijven, maar kunnen ook uw projecten onderaannemen of begeleiden.

Onze hoofdbranche is werkzaamheden uit te voeren in de bliksembeveiliging, daarnaast kunnen wij E en W- Installatietechniek uitvoeren en zijn gecertificeerd om keuringen uit te voeren van elektrisch gereedschap en ladders, ook zijn wij gecertificeerd om Kedge individuele valbeveiligingsankerpunten op platte en hellende daken tot 15 graden te monteren.

R&P Installatietechniek erkent het belang van scholing en veiligheid. Daarom volgen wij jaarlijks diverse trainingen en bijscholingscursussen o.a. bij SBK Advies & Training en NEN Training & Advies om u onze kennis en kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Indien u interesse in onze werkzaamheden heeft of zijn er nog vragen dan kunt u contact met ons opnemen, eventueel kunnen wij u ook het één en ander toelichten in een persoonlijk gesprek. Natuurlijk kunt u ook een geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor één of meerdere van uw projecten.